2012.01.27.
13:28

Írta: haziszappan

Himalája sós kecsketej szappan

A világ legértékesebb étkezési sója a Himalája só, amely 84 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz. Szennyeződésektől mentes, kitermelése kézzel történik. Ez a szappanom 80%-ban tartalmazza ezt a különleges sót. Minden bőrtípusra használható. Kiválóan ápolható vele a zsíros, pattanásos bőr, hisz gyulladásgátló hatással bír, szabályozza a faggyúmirigyek működését. A sószemcsék kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezáltal bőrünk egészségesebb lesz. Cédrus, és citromfű illóolajjal illatosítottam, a színét pedig a festőbuzér őrleménytől kapta. Extra olajként shea vajat, és kakóvajat választottam, összesen 30%-ban!

És egy jó tanács. Ha Himalája sóval főzünk, azt mindig a főzés végén adjuk az ételhez, így az összetevők egyedi aromája jobban megmarad.

Szólj hozzá!

Címkék: shea vaj kakaóvaj himalája só festőbuzér citromfű illóolaj cédrus illóolaj

A bejegyzés trackback címe:

https://haziszappan.blog.hu/api/trackback/id/tr243905821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása