A világ legértékesebb étkezési sója a Himalája só, amely 84 féle természetes ásványi anyagot tartalmaz. Szennyeződésektől mentes, kitermelése kézzel történik. Ez a szappanom 80%-ban tartalmazza ezt a különleges sót. Minden bőrtípusra használható. Kiválóan ápolható vele a zsíros, pattanásos bőr, hisz gyulladásgátló hatással bír, szabályozza a faggyúmirigyek működését. A sószemcsék kíméletesen eltávolítják az elhalt hámsejteket, ezáltal bőrünk egészségesebb lesz. Cédrus, és citromfű illóolajjal illatosítottam, a színét pedig a festőbuzér őrleménytől kapta. Extra olajként shea vajat, és kakóvajat választottam, összesen 30%-ban!
És egy jó tanács. Ha Himalája sóval főzünk, azt mindig a főzés végén adjuk az ételhez, így az összetevők egyedi aromája jobban megmarad.
Utolsó kommentek